Fakivágás

Döntsön Ön, ne a vihar!

Fakivágás alpin technikával

Mit is jelent az, hogy a fakivágást alpinista módon,
alpin technikával végezzük?

A fára kötelek és hevederek segítségével mászunk fel és a fát olyan darabokra vágjuk, amelyeket kötéllel biztonságosan le tudunk ereszteni a földre.
A fakivágás alpintechnikával, olyan esetekben válik szükségessé, amikor a fát nem lehet egészben eldönteni. Nincs elég hely, épület, tető, villanyvezeték vagy más akadályozó tényező miatt és még emelőkosaras gépjárművel sem lehet megközelíteni.

Gyakran szükség van a fák visszavágására, a korona alakítására. A fák elöregedése miatt, vagy egyéb betegségek, károkozók hatására beindulhat a fák korhadása, szivacsosodása. Ekkor az elhalt, sérült faágakat le kell vágnunk a balesetek elkerülése érdekében. A beteg fák sebkezelésével a fák még megmenthetők.

A fák egészségügyi visszavágásakor, növedékfokozó gyérítésekor, korona alakításakor, veszélyt jelenő fakivágásakor, valamint a gallyazás közben és után keletkezett fahulladékot igény szerint feldaraboljuk, ha szükséges elszállítjuk.

Garanciát vállalunk arra, hogy fakivágás közben kárt nem okozunk, de ha mégis megesne, akkor azt eredeti állapotára visszaállítjuk. A kivágott fát igény szerint feldarabolva elhelyezzük, és megtisztított rendezett területet hagyunk magunk után.

 

Favágás, gallyazás alpintechnikával  Favágás, gallyazás alpintechnikával  Favágás, gallyazás alpintechnikával  Favágás, gallyazás alpintechnikával  Favágás, gallyazás alpintechnikával

Telefon:

70 381-4008

Fakivágás

Megbízóink mondják

Kedves Toldi Úr!

Ezúton is újra szeretném meg-
köszönni a munkájukat. Tökéletesen megvagyok elégedve a szinte lehetetlennek tűnő 35 méter magas nyárfa kivágása kapcsán.
Köszönöm a gyors, legfőképpen
a HOZZÁ ÉRTŐ MUNKÁJÁT!
Mindenkinek ajánlani tudom Önt. 
Még egyszer

KÖSZÖNETTEL: 
Buncsák Erzsébet 
Dabas

Tovább >>